Бенксі підтвердив СІМ графіті в Україні і не залишив сумнівів – за кого він у цій Війні (ФОТО)

Так тримати!

Британський анонімний художник Бенксі підтвердив, що зробив сім графіті у різних місцях України, у тому числі Києві, Ірпені та Бородянці, пише The Art Newspaper.

11 листопада художник опублікував в інстаграмі фото муралу із зображенням гімнастки на зруйнованому будинку у селищі Бородянка Бучанського району Київської області. Це була перша підтверджена робота Бенксі від початку війни в Україні.

Поскрольте праворуч

Незабаром у Києві та прилеглих містах виявили ще кілька графіті, схожих на стріт-арт Бенксі.

Серед них — дитина, яка перемагає у спарингу чоловіка у формі для східних єдиноборств (Бородянка), ще одна гімнастка (Ірпінь), а також діти, які гойдаються на протитанковому їжаку (Майдан Незалежності у Києві).

Крім цих робіт, пише видання, Бенксі підтвердив авторство ще інших графіті: жінки в халаті з вогнегасником і в протигазі на будинку в Гостомелі; бородатого чоловіка, який приймає ванну на будинку в селищі Горенка, та броньованої вантажівки з ядерною боєголовкою у формі пеніса на будинку в центрі Києва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Теги: Бенксі
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень