Бенедикт Камбербетч вдруге став батьком

Насправді 40-річний актор, зірка серіалу «Шерлок», став удруге батьком ще на початку березня, але вони з дружиною успішно приховували факт поповнення в сімействі від ЗМІ практично місяць. Як повідомляє видання The Mirror, новонародженого малюка назвали Хелом (так Шекспір ​​називав молодого Генрі V). Цікаво, що не так давно Бенедикт знімався в серіалі «Порожня корона» (The Hollow Crown), де серед інших персонажів був і принц Хел - його роль зіграв близький друг Камбербетча, ще один знаменитий британський актор, Том Хіддлстон.

Бенедикт Камбербетч і Софі Хантер дружили близько 15 років, а зустрічатися почали лише в 2014. 14 лютого 2015 року в оточенні найближчих друзів зірки одружилися, а через кілька місяців в родині з'явився первісток - син Крістофер. Про те, що незабаром зірки знову стануть батьками, стало відомо в жовтні 2016 року, на прем'єрі «Доктора Стренджа» в Лос-Анджелесі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень