Бекхеми знову випередили британську королеву

Єлизавета ІІ може позаздрити статкам відомого подружжя

За повідомленнями авторитетного фінансового видання Fortune, сім'я Бекхемів знову виявилася багатшою, ніж королева Великої Британії. Статки Єлизавети II оцінюється в 340 мільйонів фунтів стерлінгів, тоді як сукупний статок Вікторії і Девіда експерти оцінюють в 500 мільйонів фунтів.

Окремо статок Девіда Бекхема становить близько 270 мільйонів фунтів. Девід давно закінчив кар'єру футболіста і зараз займається створенням колекцій одягу і зйомками в рекламних кампаніях, що щорічно приносить йому десятки мільйонів доларів. Його дружина Вікторія, створивши свою бізнес-імперію, по заробітку швидко наздоганяє чоловіка. Так, за останній рік вона заробила вдвічі більше, ніж він. Як ми знаємо, Вікторія Бекхем цілком успішно працює в індустрії моди ось уже кілька років, випускаючи колекції модного одягу під власним брендом.

Навіть сини знаменитої пари вже заробляють достатньо: Бруклін, старший син, попрацювавши трохи в модельному бізнесі, вирішив спробувати себе на ниві фотографа. Його брат, Ромео, продовжує рекламувати одяг для підлітків. А нещодавно і 11-річний Круз випустив свій перший сингл.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень