«За вказівником краще і не звертати», – рівняни про доїзд до туристичної перлини області – Базальтових стовпів

Виявляється, що встановлений на трасі владою вказівник не допомагає легше і кращою дорогою сюди добратися

У відділі культури і туризму Рівненської ОДА кажуть, що орієнтуватися треба на карти в Інтернеті, а не на вказівники (фото ілюстративне)

Сайт Радіо Трек писав про те, як туристи не доїхали до туристичного об'єкту у Костопільському районі - Базальтових стовпів, оскільки туди не було вказівників. Він був лише один - на трасі. Та й, виявилося, що до цікавого туристам місця фактично не було дороги. 

В облдержадміністрації пояснювали, що не можуть водночас скрізь поставити вказівники до туристичних об'єктів і запевняли, що Базальтові стовпи хоч і внесені до ТОП-10 туристичних місць Рівненщини, але це не зовсім підходяще місце для туристів, оскільки тут ведеться промисловий видобуток базальту.     

Ця публікація викликала багато відгуків рівнян у соцмережі Фейсбук. Серед них були й такі, які теж блукали по дорозі до Базальтових стовпів. А також писали, що вказівник до них показує не на ту дорогу, якою зручніше доїхати. 

Базальтові стовпи 

Ось ці коментарі:

виктория покоевчук-зрайко І ми блудили перший раз, коли вирішили подивитися на місцеву перлину. Не можу сказати, що доїхали неможливо, але добралися тільки завдяки місцевим "навігаторам "в придорожніх магазинах.

Demchik Olexandr Кому це прийшло в голову зробити ПРОМИСЛОВИЙ кар'єр, де інколи вибухівками піднімають породу, зробити туристичним?
Крім того, там ОДНА дорога і ставити вказівники через кожен кілометр - дурниця. Щодо якості дороги, то не настільки вона там в такому стані, щоб заради цього повертатись назад. Нехай би поїхали не через Костопіль, а через Деражне. Там -дальше, але дорога краща.

Анатолій Мізерний Як і до більшості пам'яток... Тільки гелікоптером... Зате таблички... І купа сміття... Краще б смітнички поставили...

Роман Ковальчук Хм... тяжко туди не доїхати. Скрізь асфальт, майже до води...

Кароліна Круглик Ми питали у селян, як проїхати.

Svitlana Fedas інакше можна й справді не доїхати. Треба в людей по селах питати. Ми так само їхали. І краще їхати через Костопіль, а не звертати по тому вказівнику, що перед ним.

Михаил Никончук угу, 10 км... що ви говорите?поставте машину біля контори там, в Базальтовому, і вперед... те місце не є туристичне.... щоб ви орієнтувались Костопіль-Головин це 12 км.. Головин-Базальтове - 5... яких десять? не знаєте тих країв - немає чого туда їхати і с..ть...

Дежа Брют ага, ждите ответа: повістити вказівники - це дуже маленька частка роботи. А туалети? а вивезення сміття (і не кажіть мені, що при масовому напливі туристів туалети непотрібні і сміття не буде), а гіди? а сувеніри? Дорога, нарешті - геть вбита.

Роман Васьковець За карти Гугл я згоден. Чому не подивитись маршрут перед поїздкою, а їхати тільки за вказівником? Чому, повернувши на Берестовець, а саме там стоїть знак (вважаю встановлений "по-дебільному", бо веде через промзони Берестовця і гіршою дорогою), не запитали місцевих про проїзд? Вам би радо вказали на дорогу через Костопіль - Іваничі - Головин. Нормальний асфальт і гарні краєвиди в кінцевому пункті вас би порадували. Не бійтесь питати ;)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень