Байдужість коханих – Близнятам, неймовірна щедрість – Овнам: гороскоп на 3 серпня

А Рибам варто трохи розважитися

ОВНИ

Цього дня ви будете дуже щедрими. Можливо, витратите велику суму на подарунок для когось. Зорі рекомендують вчасно зупинитися.

ТЕЛЬЦІ

Ділова активність принесе вам гарні плоди. День сприятливий для знайомств, зустрічей зі старими друзями та відвертого спілкування з новими.

БЛИЗНЯТА

Ви можете відчути байдужість з боку партнера. Не мовчіть. Просто запитайте про те, що вас непокоїть.

РАКИ

День пройде легко, якщо ви стежитимете за своїм настроєм і уникатимете гніву та роздратування. При бажанні й невеликих зусиллях, ви можете взяти серйозні висоти і в особистих справах, і на роботі.

ЛЕВИ

Ваша довірливість може призвести до проблем. Будьте обережними при підписанні угод. Також не варто ні з ким ділитися важливими подіями та планами.

ДІВИ

Будьте відкритими, адже розмови з колегами на професійні теми можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї, які дадуть хороший результат.

ТЕРЕЗИ

Щоб вирішити завдання, пов'язані з особистим життям, доведеться бути активними. Не завадить активність і в роботі.

СКОРПІОНИ

Варто підготуватися, адже цього дня вам доведеться відстоювати свою позицію, пред'являючи незаперечні аргументи на свою користь. Уникайте розмов на підвищених тонах – так у вас буде більше шансів на перемогу.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам вдасться впоратися з будь-якими професійними завданнями. Є шанс несподівано отримати привабливу пропозицію, почати співпрацю, яка відкриє вам гарні перспективи.

КОЗОРОГИ

Ваша непосидючість може зіграти проти вас. Спробуйте всидіти на місці та активізувати всі свої аналітичні здібності. Якщо, звісно, вас цікавить результат.

ВОДОЛІЇ

У вас буде багато енергії та велике бажання працювати. Будь-яка, навіть дуже непроста ситуація, вирішиться з користю для вас. Добре було б зайнятися самоаналізом і підбити підсумки зробленого.

РИБИ

Ваші цілі дуже серйозні, але не варто відкладати звичайні життєві приємності, аби ще раз переглянути плани свого майбутнього. Розважтеся. Це ще більше вас надихне.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень