«Бавовна, вітраж, глазур»: найсвіжіші ідеї манікюру на весну-2023 (ФОТО)

Їх запропонували українські майстрині нейл-арту

Весна диктує свої тенденції у весняному нейл-арті. І на неї відгукуються українські майстрині манікюру.

Вони пропонують оздоблювати нігті, відповідно до сезону, квітами, птахами, листям, а також іншими декоративними елементами, характерними для українського мистецтва.

Ми показуємо найцікавіші їхні стильні ідеї манікюру. 

Квітковий

Такий дизайн пропонують виконувати на прозорому чи нюдовому матовому тлі. Як декоративний елемент - використовувати ромашки чи інші дрібні квіти.

На них можна нанести 3-D-декор: прозорий гель у вигляді крапельок роси. 

Цікаво і ніжно виглядатиме на нюдових нігтиках і бавовна: не та, про яку ми дізналися у війну, а квітка у поєднанні з виконаними «золотом» листям і стеблами та дрібним написом «бавовна». 

З іншими рослинними елементами

Прихильницям кольорового манікюру сподобається дизайн, де на тлі кольору хакі виконано тонкими чорними лініями малюнок у вигляді стебел і листя. Він нагадує подібні принти на тканині.

Не менш цікаво виглядатиме двоколірний манікюр - рожево-синій, два нігті якого прикрашені кольоровим листям. 

З птахами

Ну яка ж весна без перелітних птахів, які повертаються до нас із вирію? Майстрині нейл-арту пропонують своїм клієнткам на біле тло нігтів спробувати «посадити» ластівок. Хоча це може бути і будь-який інший птах - символ весни. У будь-якому разі такий манікюр виглядатиме цікаво і свіжо.

Вітраж

Не менш оригінальний дизайн - у вигляді вітражу: малюнків, якими прикрашали скло. Головне - з ними не переборщити і прикрасити ними лише кілька нігтів.

Морські хвилі

Тим, хто скучив за морем, буде до вподоби виконаний на синьому тлі нігтів малюнок у вигляді морських хвиль, у яких відображаються зорі. 

Глазур

А ось такі нігті дуже нагадують забарвлення українських народних іграшок - глазурованих коників-свистульок. Тож гарно впишуться в образи любительок фолк-стилю, зокрема, поєднаються з вишиванками у синьо-білих кольорах. 

Джерело: vogue.ua

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень