Батько зустрів сина у клубі для свінгерів. Голі чоловіки неочікувано зустрілися поглядами

Сина це шокувало більше

У відомому британському виданні The Sun є рубрика, де психолог Дейдре Сандерс коментує дуже пікатні історії. Люди, які опинилися у незручному становищі, потребують психологічної допомоги та отримують її у вигляді таких публікацій.

Одна з таких історій доволі комічна.

51-річний британець пішов у клуб свінгерів, де неочікувано зустрів свого сина. Чоловік розповідає:

Я 51-річний розведений чоловік, розлучився 10 років тому. У мене багато подруг, але нікого особливого у моєму житті немає.

Мій друг розповів мені про дуже стриманий свінг-клуб. Я збирався туди близько 18 місяців. Місце чудове, тому що жінки, які туди ходять, просто люблять секс. Тут дуже сувора політика, яка захищає усіх, хто відвідує це місце. Вас ніхто не засуджує.

Я пішов у цьому році ще до того, як почався цей коронавірусний хайп. Прийшов рано, випив в барі та пішов роздягатися [клуб відвідують оголеними].  Далі зайшов до кімнати, де кілька чоловіків стояли колом, дивлячись за парою, яка кохалася.

Спочатку я не бачив цього чоловіка, потім він повернув голову і я зрозумів, що це мій син.

Йому 29, він одружений, нікому не зраджував, тому я був трохи здивований, коли побачив його. Навіть більше.

Ми дивилися один одному в очі, але я не знав, що сказати чи що зробити. Я швидко розвернувся, одягнувся та пішов додому.

У нас із сином були чудові стосунки. Ми майже увесь час переписувалися та були дуже близькі.  Ми були як найкращі друзі.

Але тепер він не відповідає на мої СМС та дзвінки. Це було дуже боляче, особливо під час карантину. Я не хочу здаватися лицеміром. Він живе сам по собі і, на мій погляд, його особисте життя – це його особиста справа. Він дорослий чоловік і може робити усе, що хоче.

Я впевнений, що він так само думає й про мене. Мабуть, думає, що його вигляд у клубі усе зіпсував.

Психолог пояснює, що у таких випадках варто написати сину паперового листа. Він його не викине: напишіть, як ви його любите, та скажіть, що й сказали мені: що його особисте життя – це його особиста справа.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень