Батько померлого хлопчика вимагає покарання лікарю

Через його халатність

Батько померлого 5-річного хлопчика наполягає на тому, аби  був покараний завідувач відділення, який його оглядав. Сьогодні вже вдруге в обласній дитячій лікарні відбулася зустріч між лікарями та родичами хлопця. Лікарі закликають почекати ще декілька днів аби дочекатися остаточних патологоанатомічних висновків, які повинні прибути із Києва. Проте батько наполягає на іншому:

 - Я дитя не хочу діставати з тієї могилки, щоб його знову вскривали. Тому що моя дружина цього точно не переживе.

Між тим, лікарі остаточної згоди не дійшли щодо долі лікаря, який оглядав хлопчика. Коментує ситуацію головний лікар обласної дитячої лікарні Віталій Бойко:

Попередньо, ми зупинилися про дисциплінарне стягнення. Дисциплінарне стягнення буває двох видів. Або догана або звільнення з посади.

Нагадаємо, минулого тижня  стало відомо, що в обласній лікарні померла 5-річна дитина. Малюка привезли в хірургію, а вночі дитина померла. Батьки хлопчика вважають, що у цьому винні лікарі. Адже вони більше години не підходили до дитини, температуру не збивали і не розпізнали респіраторну вірусну інфекцію. Розтин показав, що саме вона, а не апендицит, стала причиною смерті. Зауважимо, що ця справа перебуває на розгляді у правохоронців.

   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень