Батько бив і знущався з доньки. Дівчину врятували поліцейські, які виламали вхідні двері (ФОТО)

Копи прийняли рішення ламати двері, а зрізали замки рятувальники

Патрульні допомогли дівчині, щодо якої батько вчиняв домашнє насильство. Виклик надійшов минулої ночі, повідомляє Патрульна поліція України.

До поліції зателефонувала мати постраждалої. Жінка пояснила, що перебуває у відряджені в іншому місті, а вдома, у Києві, донька благає про допомогу. Її батько б'є та знущається.

За декілька хвилин патрульні вже були біля квартири.

За дверима було чути сварку та крики.

 

Попри вимоги патрульних, чоловік категорично відмовився відчиняти, а дівчина водночас просила їй допомогти.

Враховуючи всі обставини, інспектори вирішили примусово відчинити двері квартири та викликали рятувальників. За допомогою спеціального приладдя врешті замки вдалося зламати та визволити 18-річну дівчину.

На місце патрульні також викликали екіпаж протидії сімейному насильству. 

Поліцейські склали щодо батька терміновий заборонний припис та протокол за вчинення домашнього насильства. Донька вирішила тимчасово залишитися у родичів.

Домашнє насильство – це не приватна справа й воно не повинно залишатися за зачиненими дверима. Це злочин і кривдник має нести покарання.

 

Тож поліцейські закликають очевидців не мовчати та звертатися на лінію 102. Адже у сусідній квартирі, звідки чути сварку, хтось потребує допомоги й саме ваш дзвінок може врятувати.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень