Є вихід? У Рівному пропонують зробити батьківські внески на школу прозорими

І пропонують розробити для цього спеціальне положення

Щоб учителів не звинувачували у поборах, громадський активіст з Рівного Олександр Безощук запропонував розробити

положення про порядок надходження та використання благодійних (добровільних) внесків і пожертв фізичних та юридичних осіб у комунальних закладах освіти. 

А у ньому - визначити вимоги щодо надходження, використання, обліку благодійних внесків, а також порядку та форми звіту про їх використання.

Таким чином, за словами Олександра Безощука, буде запроваджено 

чіткий та прозорий механізм добровільної участі батьків у дофінансуванні навчальних закладів, зокрема, вони визначатимуть, на що використати благодійні внески, та контролюватимуть їх використання. 

Проект такого положення та багато іншої інформації з цього приводу Олександру Безощуку, як він поінформував, надав депутат Львівської міської ради Ігор Дякович. Активіст у соцмережі Фейсбук закликав рівнян долучатися до доопрацювання львівського положення під рівненські реалії і попросив про підтримку, в першу чергу, від міських депутатів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень