Басовому Куту призначать «доглядача»?

Цілий відділ

За чистотою Басового Кута можливо доручать наглядати Рівненському тресту зеленого господарства. Нагадаємо, що депутати міськради Микола Бляшин і Олександр Довжаниця хочуть внести низку змін до міської програми впорядкування та захисту річок і підземних вод.

Головним чином проект стосується стану озера Басів Кут, тож для нагляду за водосховищем депутати спершу пропонували  створити окремий комунальний орган.

Втім спільно з робочою групою з міських депутатів і представників інстанцій, вирішили, що це надто дорого для міста. В результаті сторони зійшлись на думці, що варто спершу створити окремий відділ у тресті зеленого господарства, розповідає депутат міськради Микола Бляшин:

Ми напрацювали юридичний механізм, який визначає, що в тресті зеленого господарства мають створити вертикаль: заступник, начальник управління, заступник директора тресту зеленого господарства, спеціалізований відділ. Вони мають наглядати за тим, аби стан озера дозволяв купатися рівнянам. 

Частина членів комісії скептично поставилися до пропозиції доручити нагляд за Басовим Кутом саме тресту, втім питання на розгляд сесії все ж винесли.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень