Басейн «Авангард» не працюватиме

Принаймні до початку нового навчального року

Басейн на вулиці Чорновола у Рівному не працюватиме до наступного навчального року. Через подорожчання газу у цьому опалювальному сезоні, робота басейна стала збитковою, розповідає директор Басейну "Авангард" Міжнародного економіко-гуманітарного університету Микола Костюк:

У зв’язку з підвищенням цін на енергоносії, прийнято рішення керівництвом призупинити роботу басейном. Зараз ми займаємося реконструкцією котельні. Ще не приступили, вивчаємо пропозиції про перехід на твердопаливні котли. На газу у нас затрати до 100 тисяч гривень на місяць, ми не можемо потягнути, ми стали збиткові. Альтернативне рішення - це перехід на тверде паливо. Не знаю, чи ми ще весною зможемо запуститися, але на вересень то 100%, новий навчальний рік починається, - каже Микола Костюк.

Зараз Микола Костюк займається вивченням пропозицій щодо переобладнання котельні на твердопаливні котли, як вітчизняного виробництва так і імпортні. Обиратимуть кращий відповідно до техніко-екомічних характеристик. Тож вже у новому навчальному році, воду для басейну підігріватимуть на альтернативному, твердому паливі, що дасть змогу функціонувати спортивному комплексу безперебійно – сподіваються у спортивно-оздоровчому комплексі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень