У Рівному буде банк... донорського молока

Перший в Західному регіоні Банк донорського молока хочуть створити у Рівному. Він працюватиме на базі перинатального центру.

Про це розповіла керівник медзакладу Вікторія Єнікеєва. На Рівненщині у порівнянні з іншими областями високий приріст населення.

Крім того, в перинатальному центрі народжуються діти, за якими потрібен особливий догляд. Тому таке молоко в центрі потрібне, каже Вікторія Єнікеєва:

Перинатальний центр приймає насамперед жінок зі складними патологіями. У нас досить великий відсоток передчасних пологів. Наразі донорське молоко вважається в світі медикаментозним засобом. Цей банк забезпечить безкоштовним донорським молоком дітей нашого закладу, дитячої обласної лікарні та районів Рівненщини.

Керівництво перинатального центру вже зустрічалося з фахівцями з Польщі. Вони готові підготувати рівненських медиків для роботи в Банку донорського молока.

Зараз, каже Вікторія Єнікеєва, центр шукає інвесторів в Україні та за кордоном. Такий банк у нашій державі тільки один – у Києві. Він лише починає функціонувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень