«А як суд відпустить замовника?»: рівняни оговтуються від повідомлень про «вбивство» Бабченка

І діляться своїми думками з приводу

Ми зібрали найцікавіші коментарі мешканців Рівненщини у Фейсбуці щодо "вбивства" журналіста Аркадія Бабченка і спецоперації СБУ.

Ось вони:

Віталій Голубєв 2 год · Українська журналістика - це вранці повідомити, що Бабченко вбитий, людям, які не знали, що він жив, а ввечері - повідомити, що він живий, людям, які не знали, що його "вбили".
P.S. Мужньому колезі - довгих років життя!

Natalia Holodyuk 1 год Цікава ситуація...я поняття не мала хто такий Бабченко, допоки його не вбили...але безмежно зраділа, коли він виявився живий!

Дмитро Якимець 2 хв · Зрада чи перемога буде залежати від того, чи замовника вбивства вербували російські спецслужби, чи наші від імені російських спецслужб. Якщо операція тривала більше місяця, то відповідь вже є. Чекаємо, коли її нададуть українцям і світу...

Юрій Шушкевич 1 год · Ліві коментатори зараз розкручують тезу про ображену довіру. Ей, а ви до цього сильно довіряли СБУ і Генпрокуратурі)? Вам мали особисто повідомити про спецоперацію)? Я собі вже бачу як Черчіль перед висадкою в нормандії шле всім громадянам телеграми про те, що німці будуть дезорієнтовані, але висадка таки в Нормандії разом з джіпіес-координатами, щоб жоден англієць не відчував себе непоінформованим. А потім вони сідають за круглий стіл і вирішують, чи не ображає бомбардування німецьких міст почуття Гітлера? 
Народ, якщо ви не помітили, то вже чорити роки йде війна, і 8 % території України вже окуповані, довіру бл..ь їм образили.

Юрій Дюг 16 год ·Важко було вчора не писати "ай, зрада". Якось втримався. Не писав нічого, бо не до кінця розумів, що відбувається. А сьогодні така новина. За цей епізод респектую Служба безпеки України. В Служби є багато мінусів, але в даному випадку, молодці. Це треба визнати.

Анатолій Герасимчук 14 год Тепер після кожного розстрілу треба буде три дні чекати - а раптом вбитий воскресне?

Леонід Кулєш 17 год Так звана спецоперація СБ вдарить по репутації України! Концепція - норм, але режисура і брифінг - на 2-ку. Все стало зрозуміло ще з моменту появи новини про смерть у швидкій (від двох пострілів у спину), а публікація фото (чотири рани та відфотошоплена кров) з місця "злочину" взагалі поставила все на свої місця! Не спорю, розвели, як кошенят... тільки як вони тепер будуть пояснювати реальні теракти?!

Роман Мартин 51 хв Уявіть, суд відпустить замовника вбивства Бабченка і зобов'яже державу виплатити йому компенсацію..

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень