Чоловік з автоматом у центрі Рівного вимагав знижку на послугу

Виявилося, що він - колишній учасник АТО

Про це у соцмережі Фейсбук написала рівненська волонтерка, працівник газети "Сім днів" Світлана Пікула:

Вчора зустріла знайому. Слово за слово - про неї, про дочку та зятя, який майже рік, як повернувся з війни... І розповіла вона мені одну історію зі свого життя. Працює вона на фірмі, яка ремонтує комп'ютерну та оргтехніку. І ось якось раз до них завітав чоловік, приніс щось ремонтувати. З першого разу відремонтувати його техніку не вдалося. На наступний раз він прийшов трохи розлючений. Але, як виявилося, його "агрегат" вже працював і моя знайома назвала йому цифру до сплати. Чоловік трохи занервував і, показавши на свій камуфляж, "попросив" знижки. На це жіночка відповіла, що про це треба говорити з майстром, а його, на жаль, зараз нема... Чоловік тоді відкрив сумку і дістав з нього автомат, відстебнув від нього ріжок, показав жіночці, що він повний, і наголосив: "А в мене є аргумент".... Після чого заплатив усю необхідну суму і пішов. Через декілька днів повернувся і дуже вибачався... Але... Це центр Рівного... 2016 рік... Я не знаю, що б зробила я... Для мене був шок навіть від розповіді... Скільки знадобиться часу, щоб рани моральні загоїлися у тих, хто повернувся з цієї війни... 
Напевно, ми ще дуже довго будемо переживати її наслідки...

Як розповіла Радіо Трек Світлана Пікула, історія ця сталася в районі центрального продуктового ринку Рівного. Називати фірму та прізвище жінки, якій демонстрували автомат, вимагаючи знижку, вона відмовилася. Адже каже, що у поліцію її знайома не зверталася, бо розуміла стан того чоловіка. Адже у неї зять побував в АТО. 

Та й взагалі, за словами Світлани Пікули, вона написала це повідомлення не для того, щоб відреагувала поліція, а щоб звернути увагу на те, у якому психологічному стані перебувають учасники АТО після повернення із зони бойових дій, і що їм потрібна психологічна допомога.  


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень