«Авто Євро Сила - Рівне» йде в політику

І на президентські вибори

Представники рівненського осередку «Авто Євро Сили» заявили, що йдуть у політику.

Днями активісти провели збори, до яких долучилися й інші громадські формування. Загалом у них взяли участь близько 70 осіб.  Зокрема члени громадської організації «Української Асоціації Власників Зброї» та представники підприємницьких спільнот.

Всеукраїнську політичну платформу під назвою «Сила виборців» уже запустили, розповів очільник «Авто Євро Сили – Рівне» Руслан Левчик:

Заснували виборчий комітет, щоб створити політичну платформу та привести до влади свого кандидата, який змінить закони на користь громадян України. Нині ми об’єднуємося навколо ідеї, а кандидат уже буде висунутий з часом.

На фото - керівник "Авто Євро Сила - Рівне" Руслан Левчик

Ми уже не будемо йти окремо як «Авто Євро Сила» - ми уже об’єднуємо навколо політичної платформи масу громадських організацій та людей, які небайдужі до нашого майбутнього, - зазначив Руслан Левчик.

За його словами, ближче до початку передвиборчої кампанії представники регіональних осередків організації зберуться у Києві.

Під час з’їзду голосуватимуть за кандидата, якого згодом висунуть у претенденти на посаду Президента України.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень