Президент увів додаткові заходи для запровадження безвізового режиму

Петро Порошенко підписа Указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 липня 2015 року «Про додаткові заходи щодо запровадження безвізового режиму між Україною та Європейським Союзом».

Голова держави очікує від ЄС позитивної рекомендації щодо безвізового режиму та їде у Брюссель.

Найближчим часом відбудеться зустріч глави держави з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером. Про це повідомили у прес-службі українського президента за результатами телефонної розмови двох лідерів.

Порошенко та Юнкер мають зустрітися у Брюсселі до кінця серпня.

Український президент зазначив, що України очікує на позитивну рекомендацію щодо запровадження безвізового режиму. Зі свого боку, Юнкер запевнив, що ЄС виконає свою частину зобов'язань і на основі оцінки досягнутого Україною прогресу до 15 грудня представить відповідні рекомендації на розгляд ЄС.

Крім того, співрозмовники підтвердили готовність до започаткування імплементації поглибленої зони вільної торгівлі з 1 січня 2016 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень