Атомники ХАЕС провели благодійні змагання з риболовлі

Та зібрали чималу суму на підтримку ЗСУ

Днями на технологічній водоймі Хмельницької АЕС відбулися благодійні змагання з риболовлі. З нагоди Дня захисників та захисниць України Клуб рибалок-аматорів ХАЕС вчергове організував благодійний захід, кошти з якого будуть передані для потреб ЗСУ.

Цього разу в благодійній риболовлі взяли участь 39 команд та зібрали на допомогу ЗСУ 43500 грн. Кошти вирішили перерахувати на рахунок ГО «Енергія сердець». Організація займається придбанням обладнання та засобів відповідно до запитів військових, які надходять на ХАЕС.

На знак вдячності за допомогу, зокрема в ремонті техніки, Клуб рибалок-аматорів ХАЕС отримав прапор стрілецького батальйону та Подяку від командування гірсько-штурмової бригади.

  • Переможцем змагань стала команда «Рибацюги» (ЦТАВ) - 13,070 кг.
  • 2 місце - Команда «Lund» - 12,440 кг.
  • 3 місце - Команда «Fataliti» - 10,250 кг.

Організатори змагань зазначають, за рік проведення благодійних заходів було зібрано для потреб захисників понад півмільйона гривень, а саме 532940 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень