Астролог з Рівненщини: «2019-й буде кращим за попередній, але штормитиме»

Це буде рік закономірних змін, тих процесів, які були запущені у 2018 році і стануть доленосними для України

Астролог з Дубна Ірина Кравець (на фото вгорі) поділилася з Радіо Трек астрологічним прогнозом на 2019 рік:

- Зміни, можливо, будуть проходити не в радісний спосіб. Бо загальні проблеми українців не створюють егрегора (стану душі) надії і віри на краще. Україна заражена, як хворобою, наріканнями, ниттям. У нас зараз це - загальна хвороба. Егрегора надії не буде і в 2019 році. Але якісь закономірні правильні процеси запущені будуть.

- З чим це пов’язано?

- У глобальних передбаченнях має значення планета Сатурн. У кожному знаку зодіаку вона живе приблизно два з половиною роки. І  у другій половині  2017 року вона перейшла у своє сузір’я – Козорога. Це спричинило правильні рішення, правильні реакції. І якраз у 2018 і 2019 роках Сатурн буде так само залишатися у сузір’ї Козорога. А це сприяє прийняттю якихось важливих рішень, які будуть діяти не короткий час, а тисячі років. І будуть запущені реакції, механізми, які  матимуть важливі глобальні значення і впливатимуть на долі країн. І це можуть бути дуже гарні події, а для деяких країн навпаки – руйнівними. І ці рішення будуть прийняті не лише в Україні.

- Окрім Сатурна, яка ще планета впливатиме на нас?

- Ще на загальний стан буде впливати планета Юпітер. Вона перебуватиме у себе вдома – в сузір’ї Стрільця – майже до кінця року. Ця планета створюватиме дуже багато поганих конфігурацій.

Юпітер – це соціальні потрясіння і криза влади. І якраз у зв'язку з тим, що в Україні будуть вибори, цей рік буде роком обіцянок, політичних баталій.

Дуже багато людей будуть підпадати під цей вплив. Тому до серпня не буде спокою. Буде трішки штормити. Якісь соціальні питання турбуватимуть, будуть незадоволені, можливо, буде багато якихось протестів, виступів. Швидко розвиватимуться події. І якщо глянути на кінець 2019 року, то будуть помітні якісь прогресивні зміни. Але щодо того, що турбує нас найбільше, – порядок в нашому домі, тобто країні, добробут, економіка – буде якесь покращення, але якихось дуже очевидних змін не буде. Добробут сильно не покращиться. Середній клас (а він найбільш вразливий  у період криз) не буде мати сприятливих моментів, щоб хоч трішки вирівняти ситуацію і зменшити прірву між багатими і бідними.

- Що можете сказати про реформи у державі. Вони завершаться?

- Реформа медицини не буде проведена у нас правильно і гарно. Ні у 2019 році, ні пізніше. Не можу сказати, чому так. У багатьох країнах нема гарної системи медицини. Хіба, може, лишень в Ізраїлі. Не бачу, щоб реформа медицини закінчилася у цьому році. Щось з нею буде не так. І проблема корупції залишиться в Україні. Навіть якщо зміниться влада. У цьому плані треба або відповідні закони, або радикальні кроки. Але їх не буде.

- Чи закінчиться війна на сході держави?

- Щороку я говорю, що війна не може закінчитися тим способом, яким вона ведеться. Я не знаю, що станеться у цьому році, але там буде щось краще. Тобто якась ситуація з війною вирішиться на нашу користь. Я не кажу, що вона закінчиться. Але явно буде краще.

- Чи поліпшаться стосунки з Росією?

- Росія і надалі залишатиметься страхітливим фактором. Але вона буде тільки лякати. Вона блефує. І робитиме це й надалі. Україна - це меч між Росією й іншими країнами. І хоч у загальній світовій політиці ми завжди були досі трішки ущербними, але все-таки смертельну рану Росії нанесла Україна, не хтось інший.

Можливо, Росія цього року не помре від цієї рани. Але вона помре через те, що полізла в Україну.

Це пов’язано з якимись історичними процесами. І наголошую, що це - смертельна рана. А Україна зайняла позицію тепер таку, що не просто просить, обороняється, а вже кусається і не боїться. І це добре.

- А якими будуть стосунки України з іншими державами?

- І Європа, і США вони будуть завжди нашими союзниками через те, що наш сусід - Росія, через те, що ми потрібні в боротьбі з Росією, а не тому, що ми - така хороша країна.  Але вони на нас не одружаться і ми далі залишимося в статусі коханки, як для Євросоюзу, так і для США. І вони нас будуть то любити, то не любити, але не залишать.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень