Компанія Apple нарешті представила нові iPhone 6S та 6S Plus

В Apple повідомили, що попереднє замовлення на нові iPhone 6S та 6S Plus почнуть приймати вже 12 вересня, а 25 вересня вони будуть доступні в багатьох країнах

Учора, 9 вересня, у Сан-Франциско в Bill Graham Civic Auditorium представили нові iPhone 6S та 6S Plus, повідомляє Еспресо.TV.

Окрім того, в Apple зазначили, що нова операційна система iOS9 буде доступна вже 16 вересня.

Також в магазинах Apple Store стартує «Програма апгрейду iPhone»(iPhone Upgrade Program). Для тих, хто планує купувати новий гаджет щороку, ця програма дає найкращий спосіб це зробити. Згідно з нею, щороку ви зможете отримувати новий розблокований iPhone. Коштує ця програма $32 в місяць і ви будете отримувати новинку щороку.

Попередні замовлення на апарат почнуться вже 12 вересня, а 25 вересня телефони вже будуть доступні в Австралії, Канаді, Китаї, Франції, Німеччині, Гонконгу, Японії, Новій Зеландії, Пуерто Ріко, Сінгапурі, Британії та США.

Крім того, в компанії заначили, що до кінця року офіційний продаж продукції Apple почнеться ще в 130 країнах, з підтримкою 400 мобільних операторів.

Окрім того, в компанії вдвічі знизили ціни на платне зберігання даних в сервісі iCloud. 5 Gb даних компанія дозволяє зберігали на сервісі безкоштовно. Якщо ж ви прагнете більше місця, то ціни виглядають так:

$0,99 – 50 Gb, $2,99 – 200 Gb, $9,99 – 1 Tb (терабайт).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень