Apple готує випуск iPhone 8

Співробітник Apple розповів журналістам подробиці щодо роботи над новим смартфоном Apple, який імовірно отримає назву iPhone 8

За словами працівника ізраїльського офісу компанії, Apple планує відмовитися від проміжної моделі iPhone 7s. Його колеги працюють над радикальним редизайном гаджета, і тому він отримає назву iPhone 8. Зокрема, інженери планують позбутися від рамок навколо дисплея.

При цьому інші співробітники офісу відмовилися уточнювати, над якими проектами вони працюють, а охоронець відігнав журналістів від будівлі. Знайомий з декількома працівниками компанії інженер з Cisco зазначив, що в Ізраїлі Apple займається "залізом".

За даними MacRumors, новий смартфон від Apple вийде в 2017 році і буде повністю зроблений зі скла. Він отримає безрамковий екран, а датчик відбитків пальців, динамік і фронтальна камера будуть вмонтовані в дисплей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень