«Антитіла» у Рівному зібрали аншлаг (ФОТО)

«Антитіла» з всеукраїнським туром у Рівному. Автор фото – Олександр Шахманцір

Український поп-рок гурт «Антитіла» приїхав до Рівного з всеукраїнським туром «Все красиво» на підтримку однойменного альбому.

У оновленому Міському будинку культури музиканти зібрали повну залу рівнян. Вже за кілька пісень найактивніші глядачі піднялися зі своїх місць і побігли розважатися під сцену.

Прихильники гурту могли насолодитися як добре відомими хітами, так і прем’єрами. По-особливу прозвучала й переосмислена пісня Андрія Кузьменка «Люди, як кораблі», створена в пам'ять про трагічно загиблого музиканта. Саме ця композиція «підняла» більшість глядачів. Рівняни слухали музикантів стоячи практично до самого завершення концерту.

«Антитіла» з всеукраїнським туром у Рівному. Автор фото – Олександр Шахманцір

Наприкінці лідер гурту Тарас Тополя запропонував присутнім долучитися до фішки «Антитіл», зробивши «селфі-селфі»: глядачі мали сфотографуватися на фоні гурту, а музиканти в цей час фотографувалися на фоні залу.

Селфі-селфі у Рівному

А після цього «Антитіла» запросили всіх до загальної фотосесії в холі.

 

Автор фотографій – Олександр Шахманцір.

«Антитіла» з всеукраїнським туром у Рівному. Автор фото – Олександр Шахманцір

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень