Антимонопольний комітет зацікавився тарифами на тепло у Рівному

Бажанням рівненських тепловиків підвищити тарифи на 11% зацікавилося Територіальне відділення антимонопольного комітету України.

До кінця тижня антимонопольники обіцяють направити листи до «Рівнетеплоенерго», а згодом і до міської влади, аби дізнатися, на чому ґрунтуються розрахунки щодо необхідності зростання тарифу на опалення та гарячу воду - говорить керівник Тервідділу Віктор Боденчук:

Саме цей факт і викликає найбільші запитання у антимонопольного комітету.

Адже, якщо закупівельна ціна газу знизилась, а  ціна блакитного пального є головною складовою тарифу – звідки взятися подорожчанню?

Водночас, в Антимонопольному визнають, що відтоді, як тарифи почали затверджувати Національні компанії з регулювання, їхній вплив на монополістів зменшився.

Нагадаємо, «Рівнетеплоенерго» оприлюднило свої наміри з наступного опалювального сезону підняти тарифи на 11%. Водночас, керівник підприємства Степан Коропецький визнав, що це верхня межа можливого подорожчання, яке ще має затвердити  Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень