У рівнянина, що став заступником голови СБУ, виявили незаконні статки

Згідно з інформацією ЗМІ, він набув у власність активи у значних розмірах без законних підстав

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила провадження щодо першого заступника голови Служби безпеки України Павла Демчини.

Нагадаємо, що рівнянина Павла Демчину призначили заступником голови СБУ в липні торік: Про це ми писали у матеріалі Рівнянин став першим заступником голови СБУ Грицака

Підставою для провадження стали журналістські розслідування, повідомляє відомство:

Згідно з інформацією ЗМІ, перший заступник голови Служби безпеки України набув у власність активи у значних розмірах, законність підстав набуття яких не підтверджується доказами.

Відтепер розслідуванням цих фактів займається Головний підрозділ детективів Національного антикорупційного бюро України. Про це установа повідомляє у себе на сайті та на сторінці у Facebook: 

10 березня спеціалізована антикорупційна прокуратура вже внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного збагачення першого заступника голови Служби безпеки України. Розслідування цих фактів доручено Головному підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

До слова, раніше "Слідствр.Інфо" повідомило, що перший заступник глави СБУ Павло Демчина, який очолює Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, офіційно мешкає у відомчому гуртожитку СБУ. Натомість, його дружина Ольга Воловчук живе у розкішному заміському маєтку і володіє елітними автівками. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень