Аналіз підпису по фото: Дізнайтеся свої таємні сторони

Що приховує ваш підпис

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Під час отримання паспорта кожна людина повинна вибрати собі підпис. Одні розписуються, використовуючи строгі лінії, інші люблять підкреслювати, треті округлюють букви.

Що означає саме ваш підпис?

Підпис із повним іменем, лише прізвищем чи іменем та прізвищем

Якщо ви підписуєтесь ім'ям і прізвищем повністю, то це означає, що на сьогодні ви зосередженні та вмієте знаходити баланс між сім'єю й роботою. При цьому, якщо ім'я ви пишете з великої літери, то володієте високою самооцінкою і впевнені в собі, прізвище з великої літери вкаже на сильну прихильність до сім'ї.

Якщо ви підписуєтеся тільки ім'ям, то у вас високий рівень самодостатності і самосвідомості у світі. Швидше за все, ви готові покинути сім'ю заради роботи та вмієте грамотно розпоряджатися грошима.

Якщо ви підписуєтеся тільки прізвищем, то ви дуже незалежна людина, яка знає свій шлях і впевнено йде по ньому. Ви дуже близькі з сім'єю.

Ініціали в підписі вкажуть на інтровертність і закритість. Якщо дати вам відчуття визнання і слави, ви можете розкритися з несподіваного боку.

Підкреслена лінія під або над підписом

Якщо ви підкреслюєте свій підпис, то це означає, що потребуєте визнання і статусу. Вам дуже потрібно відчувати себе кимось, інакше ризикуєте впасти в депресію.

Нижнє або верхнє підкреслення – ознака творчої особистості, а також оптимістичного погляду на життя. Ви завжди знаходите позитивні моменти в житті.

Крапка в кінці підпису

Ви завжди проявляєте серйозність, зосередженість і нічого не робите просто так. Також вас можна назвати лідером і в роботі, і в стосунках.  

Підпис, який важко прочитати

У вас – живий розум та швидка реакція. Ви не любите довго з’ясовувати стосунки. Деталі вас мало цікавлять, ваш метод розбиратися в ситуації, перебуваючи в середині неї.

Підпис з нахилом або без нього

Якщо під час підписання паперів ви нахиляєте букви вгору, то ви амбітна і далекоглядна людина. Можете домогтися в житті чого завгодно і будь-якими методами. Нахил букв вниз – ознака низької самооцінки й невпевненості в собі.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень