Аматор з окупованого Севастополя на байку кататиметься Карповою долиною під м. Рівне

У першу неділю червня у Колоденці – біля Рівного – проведуть II етап Відкритого Аматорського Кубка України 2019

Джерело - BB30.ru.

Другий етап престижних змагань з крос-кантрі проведуть у Колоденці. Там спеціально облаштували маршрути на дві дистанції протяжністю 3,5 км та 4,5 км.

Про це розповіла організатор змагань, очільниця велосипедного клубу «Градієнт» Ольга Віюк:

- Долати дистанцію вже згодилось 50 спортсменів із Рівного, Хмельницького, Дніпра, Києва та навіть Севастополя. Думаю, що цей чоловік — переселенець, родом з Криму.

 

Траси для категорій «Чоловіки, Спортсмени, Майстри 40+, Жінки» та «Майстри 50+, Початківці, Дівчата» в цілому однакові, лайт відрізняється відсутністю одного маленького підйому після якого крутий спуск та перекритим великим дропом.

 

До участі у велогонці допускаються особи віком 18 років і старше. Особи, які не досягли 18-ти річного віку, допускаються до участі з дозволу батьків. До старту допускаються учасники на велосипедах з колесами 26, 27,5, 28 або 29 дюймів, які мають справні гальма та колеса, і пристосованих для участі в змаганнях по пересіченій місцевості. Електровелосипеди до участі не допускаються. Наявність шолома — обов'язково.

За словами Ольги Віюк, облаштувати трасу дуже складно:

- Приймати такі змагання – відповідальна місія. Нам її довірили вдруге. Ми часто їздимо за кордон і переймають досвід. Тож вдома намагаємось організувати усе на європейському рівні. Це другий етап Кубка, фінал цього року відбудеться у Києві.

Сергій Паладійчук та Ольга Віюк. Фото — Ольги Віюк.

Нас підтримує місто, особисто нам допомагає секретар Рівненської міської ради – Сергій Паладійчук. Торік він виділив власні кошти на облаштування треку у Колоденці, масив називається «Карпова долина». Цього року Сергій Паладійчук допоміг з іншими організаційними моментами.

Нині триває реєстрація онлайн. Долучитись до змагань охочі зможуть зареєструвавшись в день проведення кубка, у неділю, 2 червня.

Охочі взяти участь – реєструйтеся тут.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень