Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер одружилися

Ще на початку вересня з'явилися чутки про те, що весілля відомих акторів Майкла Фассбендера та Алісії Вікандер не за горами. Нині західні ЗМІ повідомляють, що минулими вихідними зіркова пара одружилася на Ібіці.

Майкла та Алісию сфотографували на пляжах Ібіци ще кілька днів тому - вони, як стверджували джерела, влаштували передвесільну вечірку для друзів і близьких родичів. На кадрах папараці засвітилися рідні пари і друзі. А тепер джерело іспанського видання HOLA! заявляє, що весільні торжества відбулися в ці вихідні в приватному маєтку, розташованому в самому центрі Ібіци.

Поки що ані Алісія, ані Майкл, не підтверджують цього факту. Нагадаємо, пара познайомилася у 2014 році під час зйомок фільму «Світло між двох океанів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень