Алекс Харват презентує свої 60 сьогодні в м. Рівне (6 ФОТО)

Вечір в МБК

Олександр Харват – прекрасно виглядає у свої 60. Він живий доказ того, що творча людина, якщо вона справді творча, то здатна зупинити і час, і повернути роки, і залишатися завжди юною.

Чи юним.

Харват - людина надзвичайно творча, його досягнення у фотомистецтві – незаперечні і визнаються всіма. Однак, він не лише торить неймовірні світлини та фіксує супер-репортажі.

Алекс Харват ще й людина-мотор. Той, хто організовує і веде вперед. Визнаний метр і неформальний лідер цілої кагорти фотомитців Рівного. Він постійно щось робить та організовує: проводить виставки, пленери, конкурси; видає книжки, організовує школи.

Сьогодні Харвату - 60 років і він знову демонструє нам свій авторський підхід. Навіть у відзначенні свого ювілею:

Олександр Харват проводить ювілейний творчий вечір в МБК.

 

«Харват, який є…»

 

У програмі:
Презентація нового альбому «Рівне, яке було…»,
Культурна програма, спілкування…

Ось як він сам проанонсував цю подію кілька днів тому:

Кожна людина особлива – характером, можливостями, родом занять. У кожного з нас є певний час, який ми витрачаємо по-різному – для себе, родини, оточення. Час ніколи не повертається і прикро, коли він втрачений даремно, навіть його миттєвості.


Ми живемо лише Сьогодні. Вчора – це наша пам'ять та історія. Завтра – майбутнє, яке багато в чому залежить від того, як ми проживемо сьогодні.


Ми не знаємо, скільки у нас буде днів народження, але приходить певний час, коли розумієш, що це хороша нагода особистих підсумків та нових планів.


Мені є що згадати, про що розказати, є чим пишатись, є багато проектів, марафонів, учнів, книг, музей фотографії і, слава Богу, попереду багато планів.


Я щиро вдячний дружині, родині, друзям, колегам, усім, з ким зустрівся на життєвому шляху за допомоги, поради чи просто спілкування. Без вас все було б неможливим.


До зустрічі!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень