Активісти порахували кількість партійних осередків та громадських приймалень на Рівненщині

БПП «Солідарність» в області має зареєстрованих 164 осередки, а Батьківщина – 624. Радикальна партія Олега Ляшка нараховує 29 осередків, Самопоміч – вісім, а Народний фронт і Опоблок по 21-му осередку. Такі дані оприлюднили представники Громадянської мережі ОПОРА сьогодні на своєму інформаційному форумі.

Зокрема під час заходу активісти презентували Всеукраїнську карту контактів приймалень парламентських партій та 198-ми депутатів, обраних за мажоритарними округами. Про неї детальніше розповідає координатор мережі ОПОРА, Андрій Токарський:

– Ті контакти, які є в нас, ми нанесли. Ми цю карту зможемо доповнити, уточнити, щоб вона була більш повна, корисна і зручна в користуванні для виборців, які бажають знайти свого депутата чи партію, за яких вони голосували. Тому що, наприклад, в деяких питаннях потрібно звернутися, але не знаєш де шукати цього депутата. Тому що в цього депутата, ви знаєте, приймальня в одному районі, а у нього є чотири райони.

Для того, аби самостійно переконатися в необхідності цієї карти, ми поцікавились у рівнян, чи знають вони своїх депутатів на округах і, крім того, чи бачать результати їхньої роботи:

А Всеукраїнську карту контактів приймалень парламентських партій і депутатів ви можете переглянути за посиланням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень