Активісти організації «PitBull Rivne» піймали у Рівному п’яних таксистів

Та ймовірних викрадачів каналізаційних люків

Хоч активісти організації «PitBull Rivne» офіційно виходять на рейди тільки у вихідні, часто й у будні вони бачать на дорогах порушників. Тож за тиждень, що минає, багато активістів виявили на дорогах Рівного п’яних таксистів та ймовірних викрадачів каналізаційних люків.

Про усі свої «знахідки» активісти повідомили патрульних.

Так, ввечері 26 травня, на вул. Київська 2  водій автомобіля Renault (таксі) був п’яним.

При спілкуванні з водієм виявлено ознаки алкогольного сп‘яніння. Рішення-огляд проводився на місці зупинки у присутності двох свідків, результат огляду становлять - 1.36 проміле, з результатом водій не згідний. Повторно огляд проводився у КЗ «Рівненський обласний центр психічного здоров’я». Результати підтвердили лікарі. На водія скалали адмінматеріали.

У вівторок, 29 травня, затримано двох осіб 1990 р.н. за орієнтуванням. Хлопці в руках тримали каналізаційні люки, які, ймовірно, викрали.

У ніч проти вівторка, 29 травня, активісти за орієнтуванням зупинили BMW. За кермом був п’яний водій. Від освідування на стан алкогольного сп'яніння водій 1993 р.н. відмовився на місці зупинки та у медичному закладі. Від отримання тимчасового дозволу та підписання протоколу за ст.130 КУпАП відмовився в присутності двох свідків.

Вночі, у середу, 30 травня, патрульні перевіряли автомобіль Volkswagen Passat. Водія 1996 р.н. запідозрили у тому, що він керував автомобілем, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння.  Патрульні поліцейські очікують на результати дослідження.

У ніч проти четверга , 31 травня, у Рівному на вул. Лермонтова, 4а піймали п’яного таксиста.

 

Активісти повідомили таке:

В автомобілі було 2 пасажири, які поводилися підозріло. Під час поверхневої перевірки в одного з пасажирів у правому кросівку виявлено речовину білого кольору ззовні схожу на наркотичну (Первентин). На місце події було викликано СОГ та забезпечено охорону місця події.


Наступний рейд активістів «PitBull Rivne» планується у ніч з 1 на 2 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень