Агресивні старшокласниці з Рівного били та душили дівчинку, бо вона захищала бездомну собаку

Вони обіцяли проламати їй голову

Про цей випадок зняли відеосюжет fakty.ictv.ua у програмі Надзвичайні новини.

У Рівному двоє дівчат побили меншу дівчинку. У неділю, 9 вересня, десятирічна Поліна, гуляючи на вулиці , помітила, що двоє старших дівчат ображають бродячу собаку. Заступившись за собаку, дівчинку, побили.  Зі слів Поліни, її намагались задушити, били по обличчю та погрожували, що розіб’ють голову об бордюр і закопають у могилі.

Налякана і заплакана дитина розповіла все матері, яка і викликала копів, розповіла прес-офіцер Нацполіції області Ольга Олійник.

Нині всі деталі інциденту встановлюють правоохоронці. За вчинення умисного тілесного ушкодження розпочали досудове розслідування.

Тим часом працівники ювенальної превенції провели профілактичні роз’яснювальні бесіди і з учнями школи та вчителями, аби попередити розвиток булінгу серед школярів.

Особи дівчат, які побили дівчинку, поліцейські встановили. Всі троє учениці різних навчальних закладів. Розслідування триває.

На своїй сторінці у ФБ мама дівчинки Євгенія Петровська опублікувала пост з таким текстом (орфографія та пунктуація збережені):

Маленьке, тихе, спокійне, безпечне #Рівне. До сьогодні була впевнена, що наше місто саме таке, поки не подзвонила подружка моєї дитини і я не почула: "Йдіть швидше сюди, вашу Поліну били і душили старші дівчата"... Потім злякана, заплакана дитина розказує, що коли душили, то обіцяли їй розбити голову об бордюр, щоб коли вона здохне - ніхто не знайшов... Втікли. Поліція приїжджала, поки не знайшли. Та це ненадовго.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень