Аграрії на Рівненщині перекрили міжнародну трасу (ФОТО)

Люди рухаються пішохідним переходом поблизу Корця

Акції протесту представників аграрного сектору відбуваються сьогодні у 15 регіонах України. У Рівненській області сільгоспвиробники перекривають рух на трасі Київ-Чоп у селі Головниця поблизу посту патрульної поліції у Корці.

 

Як ідеться у заяві, сільгоспвиробники йдуть на такий радикальний крок через несправедливу податкову політику влади, спрямовану на підтримку великих олігархічних компаній, що призведе до багатомільярдних збитків малих та середніх підприємств.

Це вже не перше перекриття дороги від аграріїв. Дорогу на Рівненщині перекрили о 10 ранку. Цього разу аграрії запевняють, що їхня акція є безстроковою.

Як повідомляють правоохоронці, поліцейські дійшли згоди з учасниками акції щодо періодичного припинення руху пішохідним переходом, аби не допустити утворення масштабних заторів.

Стеж за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень