Афганці прийшли в рівненську облдержадміністрацію (ФОТО)

На чолі зі своїм головою

Напередодні 28-ї річниці виведення військ з Афганістану в Рівненській ОДА відбулася зустріч представників обласної влади з воїнами-інтернаціоналістами. Голова обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Гурницький прозвітував про роботу організації за минулий рік.

Зокрема, Володимир Гурницький зазначив, що на статутну діяльність Спілки з обласного бюджету в 2016 році було виділено 70 тисяч гривень, а це на 10 тисяч більше, ніж попереднього року. Крім того, сім’ям загиблих афганців виплатили 180 тисяч гривень фінансової підтримки. А також, за сприяння влади, в Зарічному, Корці та Рокитному було відкрито пам’ятники полеглим воїнам-інтернаціоналістам.

Цьогоріч пам’ятний знак планують збудувати у Здолбунові. В свою чергу директор департаменту соціального захисту населення ОДА Віталій Ундір зазначив, що обласною програмою «Ветеран» і цього року ветеранським організаціям передбачено 450 тисяч гривень. Після перерозподілу відповідною комісією обласна спілка афганців отримає кошти на своє функціонування.

Голова спілки, крім того, розповів про волонтерську діяльність організації.  

Її члени регулярно доставляють для військових в зоні АТО харчі, одяг, спорядження та взуття. А минулого року організація допомогла рівненським госпіталям в закупці холодильного, прального обладнання та посуду. За час війни на Сході країни, 28 рівненських воїнів-інтернаціоналістів брали участь в АТО. Троє з них були в полоні. 

На завершення заходу Віталій Ундір наголосив, що при виникненні будь-яких проблем, афганці можуть звертатися до обласної влади, аби вирішити проблемну ситуацію.

Від обласної влади воїнам-афганцям вручили відзнаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень