Аферист на мільйон: на Сарненщині затримали кіберзлочинця (ФОТО)

Співробітники Поліського управління кіберполіції викрили організатора шахрайської схеми, раніше судимого 28-річного мешканця Житомира, який перебував у розшуку

На «гарячому» його та трьох членів групи затримали 27 січня у місті Сарни. 

Раніше судимий за шахрайство 28-річний житомирянин замовляв товар на інтернет-ресурсах із використанням послуг доставки однієї з пошт. У процесі доставки товару шахрай проводив відміну оплати накладеного платежу та, використовуючи завідомо підроблені документи від імені продавців, у пункті призначення незаконно привласнював вантаж, у результаті чого продавцям завдавав матеріальної шкоди у великих розмірах.

За такою шахрайською схемою 12 листопада у Рівному зловмисник заволодів автозапчастинами киянина на суму понад 96 тисяч гривень. 21 листопада, використовуючи підроблені документи, він отримав посилку жителя Київської області вартістю понад 130 тисяч гривень. У грудні та січні за такою ж схемою ошукав вінничан на понад 200 та 100 тисяч гривень.

Нині триває досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень