Аеропорт здивує рівнян новим напрямком польотів

Програма дорого обійдеться Рівненській області

З червня рівняни зможуть з рідного аеропорту полетіти у Туреччину, а з вересня – у Єгипет. Ще плануються польоти у Болгарію. Зокрема розробляється маршрут «Рівне-Одеса-Болгарія».

Чартерні рейси, як і раніше, літатимуть щоп’ятниці. О 15 год. літак прибуватиме у Рівне, а о 16:30 летітиме у теплі краї.  

Не секрет, що перспективу посадити у Рівному Боїнг називають дорогою. Зокрема відомо,  що вона обійдеться області у 3,5 мільйона гривень.

Ігор Насинюк показує межі руліжної доріжки за кілька мільйонів

Директор підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» Ігор Насинюк перед початком сезону продемонстрував стан закладу та повідомив про новий напрямок:

Сподіваємось, ремонт руліжної доріжки влітку завершимо. Треба нам її розширити на вісім метрів вліво, і на вісім метрів вправо. Таким чином ми зможемо приймати у Рівному Боїнги. Це дасть змогу відправляти рівнян та гостей області не лише до Туреччини, або Єгипту, як це ми робили у минулому сезоні. Зараз нашим аеропортом цікавиться Болгарія.

Поки ж Насинюк точних прогнозів не дає, однак запевняє, що рятувальним «колом» стане якнайшвидше завершення ремонту руліжної доріжки.

Нині розпочинається тендер, який визначить, хто проводитиме ці роботи. За словами очільника Рівненської ОДА Олексія Муляренка, який і перевіряв стан аеропорту перед відкриттям сезону, летовище зовсім скоро стане рентабельним.

Обласні чиновнкии акивно говорять про ремонт «серця» аеропрту Рівного

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень