Аеропорт Гатвік пропонує йогу перед польотом

У такий спосіб лондонське летовище хоче здолати стрес у пасажирів

Лондонський аеропорт Гатвік запропонував пасажирам, які нервують перед польотом, зайнятися йогою. Заняття проходять безпосередньо перед посадкою.

Програма тренування розроблена персональним тренером з йоги Шоною Верт. Тривалість заняття - 20 хвилин. На думку Верт, цього часу достатньо для того, щоб полегшити переліт.

Політ може викликати біль у м'язах і їх ригідність, а також збільшувати ризик захворювань, що викликаються поганою циркуляцією крові. Заняття йогою перед польотом допоможуть пасажирам розслабити їх тіла і думки, а також обернути стресову для них ситуацію на позитивний досвід, - зазначили медичні експерти, які підтримали ініціативу керівництва аеропорту.

Заняття проходять в спеціально обладнаному приміщенні, оснащеному всім необхідним інвентарем для виконання вправ. Крім того, там встановлені екрани, на яких транслюються коментарі Верт до тренування. Тренування будуть безкоштовними для всіх охочих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень