Адвокат пояснив, що буде з чоловіками, котрі купили «липовий» висновок ВЛК про стан здоров’я

Можуть воювати, але не хочуть

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Адвокат Олег Леонтьєв пояснив, що загрожує чоловікам, які «на папері» непридатні до військової служби за станом здоров'я, проте насправді можуть служити.

У тих осіб, я вважаю, ніякої не може бути відповідальності. Він скаже – я дуже ретельно ставлюся до свого здоров'я. У кожної людини різні типи темпераменту. Людина-іпохондрик себе вічно вважає хворобливою. У неї з носа закапало – вже вважає, що коронавірус, туберкульоз і бозна-що. Голова трошки заболіла – ой, напевно пухлина в голові. Людина не має ніякої відповідальності, – пояснив Олег Леонтьєв.

За його словами, людина нестиме відповідальність лише у випадку, коли буде доведено, що він заплатив гроші, якимось незаконним чином отримав незаконне рішення, дав неправомірну вигоду, хабаря члену військово-лікарської комісії. 

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський підписав указ про перевірку всіх рішень військово-лікарських комісій про непридатність до служби військовозобов'язаних чоловіків, які були видані від 24 лютого 2022 року.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень