«Абсурдно призначати директора, не маючи в що», - мер Рівного про відновлення дитсадка

Йдеться про дитсадок на вулиці Дубенській

Сьогодні під час сесії Рівнеради депутати розглядали питання про відновлення роботи дитячого садка на вулиці Дубенській.

Проект рішення депутати не підтримали, але, як запевнив міський голова, на створення там дитсадка це не вплине.

Оскільки, пояснює Володимир Хомко, лише восени те приміщення звільнять обласні структури, і тоді почнуть там ремонт.

Тож, швидше за все, дитсадок тут відновлять наступного року.

А у разі ухвалення проекту рішення зараз – доведеться призначати керівника у ще неіснуючий заклад, говорить Володимир Хомко:

- Якщо відновити роботу, то треба призначати директора. На що призначати? Ще немає будівлі. Восени мають виселитися всі ті служби, ми зробимо ремонт і тоді призначимо директора. Буде абсурдно призначати директора, не маючи в що. Там зараз дві служби – пенітенціарна служба, яка виселяється у зв’язку з їхнім реформуванням, і безхатченки. Ми домовилися з обласною адміністрацією, що вони їх забирають. Як тільки ті служби заберуть, кошти в бюджеті будуть, ми одразу приступаємо до ремонту. Замовляємо проект і ремонтуємо. Як зробимо ремонт – відновимо роботу садка.

Володимир Хомко додав, що уже проведені тендери стосовно колишнього дитсадка «Вишенька», що на вулиці Соборній на Ювілейному. Через тиждень тут починають роботи і, ймовірно, до кінця року він буде готовий до експлуатації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень