Абрамович передав Путіну – написані рукою Зеленського – пропозиції по Криму та Донбасу (ФОТО)

Того затіпало?

Роман Абрамович вважається саме тим олігархом, хто першим запропонував Єльцину звернути увагу на Путіна – як на свого можливого наступника.

Нині ж, як пише британський таблоїд «The Daily Mail»

Абрамович усіляко намагається виступити у якості миротворця, аби припинити війну в Україні

Видання повідомляє, що Абрамович здійснює постійні перельоти між Туреччиною, Києвом та Москвою, намагаючись всадовити сторони за стіл переговорів та допомогти знайти хоч якесь компромісне рішення, яке б дозволило зупинити кровопролиття та війну.

Схема перельотів Абрамовича

За даними джерел видання, остання пропозиція, яку він передав Путіну від Зеленського була написана Президентом України від руки.

В ній Зеленський пропонував компромісне рішення по Криму та Донбасу у вигляді довготривалої оренди.

Як свого часу Британія володіла Гонг-Конгом

Абрамович під час одного зі своїх перельотів. Зазначається, що його мама сама була родом з України. Мовляв, це ще одна причина, -- чому він так намагається посприяти в досягненні миру

За даними видання, Путін був обурений такою пропозицією, хоча з іншого боку, як вважається, його злість викликала не сама пропозиція вирішити все у «британському ключі», а те, що армія РФ не має переконливих військових успіхів в Україні.

Крім того, Путін просто – не любить Зеленського.

Тим часом, світ «застиг» в очікуванні чергового раунду переговорів між представниками Росії та України. Вони мають пройти в Стамбулі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень