Або дрони, або серіали: Кондратюк жорстко пройшовся по Горбунову за 33 державні млн на фільм (ВІДЕО)

Кондратюк закликав Горбунова не брати в держави 33 млн на серіал

Мінкульт виділив із держбюджету на комедійний серіал Юрія Горбунова «Смт Інгулець» 33 млн грн. Шоумен наголосив, що це не великі гроші для 24 епізодів

Відповідне відео Горбунов опублікував в інстаграм.

Горбунов зазначив, що 33 мільйони гривень на 24 епізоди - це невелика сума. Він обіцяє створити продукт, який буде надихати, а коли держава пропонує фінансування для створення контенту для інформаційної війни, то відповідь на цю пропозицію та зроблення всього можливого для гідної відповіді росіянам є патріотичним обов’язком його та колег.

Юрій зауважує, що в топ-20 українського YouTube зараз є російський серіал «Інтерни» з пропагандистом Іваном Охлобистіним у головній ролі. Шоумен підкреслює, що це може бути через відсутність альтернативи.

Це неабияк обурило продюсера Ігоря Кондратюка. Він додав, що на фронті зараз не вистачає озброєння, а люди стали менше донатити.

На чорта зараз використовувати державні 33 млн, коли в країні не вистачає дронів і засобів для боротьби з дронами росії? Навіщо?

 

Я звертаюся публічно, бо знаю, що ти не шантажем взяв ці гроші, їх тобі виділили. І може це відео почують ті, що тобі їх виділили.

 

Може, у них хоч щось спрацює, — заявив продюсер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень