Кособуцький назвав дії «Правого сектору» провокацією

Колишній депутат облради прокоментував звинувачення "Правого сектору"

Олексій Кособуцький, чиє ім‘я згадував Роман Коваль, як одного із зацікавлених у незаконних операціях з лісом, називає дії Правого сектору провокацією і стверджує, що вся сировина на його підприємстві потрапляє туди на законних підставах:

- Учора Роман Коваль із хлопцями своїми з автоматами намагалися наче перевіряти машини. Не зрощуміло, що вони з автоматами роблять на цивільнихї трасах. Провокація - це все, що я можу прокоментувати про Романа Коваля. Йому явно немає чим займатися. Вся сировина, яку купую я, вона абсолюно є закооною. Докази цього можу надавати в будь-яку секунду.

Також за словами екс-депутата облради, жоден з правоохоронців – ані з поліції, ані з прокуратури не звертався до нього задля перевірки законності документів на деревину.

Своєю чергою прес-служба Нацполіції Рівненщини повідомили, що прибувши на місце події, правоохоронці виявили 15 активістів «Правого сектору», які були неозброєні та стояли на узбіччі не приховуючи свої обличчя. Здійснивши перевірку автомобілів із деревиною, які попередньо були затримані активістами, поліціянти, здебільшого, відзначили законність вантажу, проте у них виникли питання до так званої «ділової деревини». 15 активістів «Правого сектору», які були неозброєні та стояли на узбіччі не приховуючи свої обличчя. 

Нагадаємо, напередодні вночі "Правий серкотор" Рівненщини перекривав дорогу на Костопіль. Активісти зупиняли лісовози з деревиною. Лише за три години акції зупинили 23 автомобілі з деревиною, з них чотири було зі спиляним дубом. За словам керівника «Правого сектору» Рівненщини Романа Коваля, вартість тільки однієї такої машини наближається до 300 тисяч гривень. За словами пана Коваля – частина з цих автомобілів йшла на Костопільський ДСК, а частина на підприємства колишнього депутата облради Олексія Кособуцького та теперішнього - Василя Кльопа. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень