А як же «рускій мір»? «Міністерка «ЛНР» купила квартиру під Києвом і відправила дочку на навчання в Європу (ФОТО)

Відповідна інформація з’явилася у росЗМІ

Так звана «міністерка охорони здоров'я ЛНР» Наталія Пащенко купила квартиру в одній з новобудов в Ірпені під Києвом, а також відправила свою дочку Софію Буку на навчання до Університету Гренобль-Альпи у Франції.

Про це повідомляє РБК.

Як розповів журналіст Денис Казанський на своєму YouTube-каналі, відповідна інформація з’явилася у росЗМІ, після чого швидко розійшлася мережею, викликавши бурхливу реакцію.

- У коментарях пишуть, що треба заявити в СБУ, щоб у неї відібрали візу, відібрали закордонний паспорт, щоб вона нікуди не могла виїжджати і сиділа у своєму Луганську.

 

Можу відразу сказати, що я – категорично проти цього.

 

Проти, щоб, по-перше, переслідувати дітей за діяння, які зробили їхні батьки. По-друге - якщо людина вирвалася з цієї шизофренічної резервації та має можливість виїхати до України або Євросоюзу - це тільки плюс.

 

Я сподіваюся, що ця дівчина тепер подивиться, чим відрізняється життя в нормальних цивілізованих європейських країнах від життя в тому ла*ні, в яке Донбас засунула Росія, зрозуміє різницю між життям в Європі та "русским миром", зробить свої висновки.

 

Я думаю, що на постійне місце проживання в Луганськ ця дівчина навряд чи коли-небудь повернеться... і тут треба тільки побажати їй удачі, - зазначив він.

Так, в пабліках повідомляється, що до осені 2016 року Пащенко проживала в підконтрольному українському уряду Сєвєродонецьку, куди втекла з окупованого Луганська. Вже після повернення в захоплений бойовиками «ЛНР» Луганськ у 2016 році вона придбала двокімнатну квартиру в Ірпені.

Пащенко близько двох років керувала «державною кардіологічною програмою» «ЛНР», і в грудні 2018-го стала «міністром охорони здоров'я».

«Чиновниця» явно не захотіла, щоб її дочка здобувала освіту і залишалася жити в невизнаній «республіці», і дівчина спочатку вступила у столичний вуз - Київський Національний торговельно-економічний університет.

 

Потім Бука переїхала на навчання в Економічний університет у польському Вроцлаві, а після - в Університет Гренобль-Альпи у Франції.

В мережі вже з'явилися фотографії, на яких донька «чиновниці» позує на тлі визначних пам'яток у Франції.

Журналіст наголосив, що такий «скандал» на окупованих територіях Луганської області вчергове проілюстрував фальш і неправдивість російської пропаганди.

- Насправді відео - про суть «русского мира», які насправді гнилі та наскрізь брехливі всі ці люди - професійні «новороссы», переносники «русского мира», російські імперці, «патріоти» і адепти «народних республік», - звернув увагу Казанський.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень