«А віз і нині там», - Муляренко про мастифів на радіозаводі

Нині готують реальну оцінку майна заводу

У Рівненській ОДА обговорили питання щодо незаконного утримання тварин на території «Радіотехнічного заводу». Очільник області Олексій Муляренко дорікнув виконавчій службі, яка не може виселити з території заводу собак і не пропонує інших альтернативних рішень. Тож Олексій Муляренко звернувся і до прокуратури області щодо виконання рішення суду про виселення тварин.

Відомо, що підприємець Юрій Бойко, якому належить розплідник собак, подав апеляцію на рішення суду, який ще в жовтні 2016 року зобов’язав його прибрати тварин. Нагадаємо, нині там утримують 380 собак. Суд має відбутися 18 січня, тож тоді і стане відомо, чи задовольнить суд цю апеляцію.

Відтепер при ОДА працюватиме спеціальна комісія, яка координуватиме роботу усіх дотичних до проблеми структур. Її очолить заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

У засіданні брали участь керівники обласної прокуратури, Фонд держмайна, виконавча служба, ДФС та Нацполіція.під час наради доповіли, що вже визначили ліквідатора підприємства, провели інвентаризацію майна та відбулись збори кредиторів.

Наразі регіональне відділення Фонду держмайна готує проведення реальної оцінки майна Радіозаводу. Після того ліквідатор зможе продати інвестору з аукціону комплекс (цілий, або частинами), а у грошовий еквівалент погасити заборгованість перед кредиторами.

За словами Олексія Муляренка, попри складності, прогрес у процесі повернення заводу в державну власність є. Зокрема, у найбільш оптимістичних прогнозах про відчуження буде відомо більше у березні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень