Не тільки для краси: чому чорнобривці необхідні на кожному городі

Не всі знали про їхню користь

Одна з головних причин, чому чорнобривці так подобаються садівникам і городникам, полягає в їх здатності захищати ґрунт.

Чорнобривці мають густе листя і сильну кореневу систему, які допомагають зберігати вологу та запобігати ерозії ґрунту. Крім того, чорнобривці можуть покращувати структуру ґрунту і збагачувати її поживними речовинами.

Чим корисні чорнобривці в саду та на городі

Чорнобривці також можуть допомогти в боротьбі зі шкідниками та хворобами. Наприклад, вони відомі своїми властивостями боротися з нематодою.

Чорнобривці часто садять поруч з овочами, бо вони можуть покращувати їх зростання і якість. До того ж овочі, посаджені після чорнобривців, 100% будуть більш міцними та здоровими.

Як чорнобривці допоможуть зберегти врожай помідорів

Чорнобривці відомі своєю здатністю захищати врожай від фітофтори - одного з найпоширеніших захворювань томатів. Все, що потрібно - вкопати восени в ґрунт подрібнені стебла чорнобривців.

Чи можна використовувати людські фекалії як добриво: відповідь вас просто здивує

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень