Чоловіки з цими іменами перетворять ваше життя на казку

Але зі щасливим кінцем

Чи не кожна дівчинка у дитинстві мріє вийти заміж за принца. Але виявляється для цього не треба бути королівської крові, можна просто обирати супутника по життю за іменем.

Олег

Чоловік з ім'ям Олег у всьому намагатиметься допомагати своїй жінці. Зазвичай такі чоловіки одружуються раз і на все життя. Тож свою дружину Олег буде обожнювати до кінця життя, з любов'ю здувати з неї порошинки і всіляко балувати. Носії цього імені вибирають собі супутницю довго і трохи вибагливо, а визначившись, будуть кожен день доводити жінці, що закохатися в нього було її найкращим рішенням.

Едуард

Чоловік з ім'ям Едуард завжди знає чого хоче, тож завжди чітко говорить про свої почуття. При потребі він перший буде поруч з коханою в скрутну хвилину і завжди підтримає. Едуарди здаються трохи жорсткими і грубуватими, а все через те, що не люблять підлиз. Обраниці Едуарда варто бути готовою до його чесності і прямоти, але завдяки цим рисам чоловік зробить її щасливою.

Олександр

Галантні, уважні і виховані Олександри завжди на перше місце ставлять партнерку. Хочете перетворити своє життя в казку і знайти справжнього принца? Тоді вибирайте собі в чоловіки володарів імені Саша. З таким чоловіком ви точно зможете відчути себе тендітною і ніжною.

Борис

Борис стане для своєї коханої жінки справжнім принцом. Ці чоловіки хочуть свою кохану балувати, захищати і любити. Вони навіть на побачення завжди приходять з подарунками. У шлюбі він прокидається раніше, щоб приготувати ранкову каву для дружини. Такий чоловік не буде вичитувати жінку за неприготовану вечерю або невимиту вчасно підлогу, він просто допоможе з прибиранням.

Климентій

Климентій буде обдаровувати обраницю дорогими подарунками. Володарі рідкісного імені відрізняються почуттям гумору, чуйністю і ніжністю. Вони частіше за інших влаштовують коханим жінкам романтичні сюрпризи і допомагають в побуті.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень