На Рівненщині чоловік хотів відкупитися за домашнє насильство

Безпеку сім’ї оцінив в 100 доларів

У Дубні судитимуть чоловіка, який хотів відкупитись за домашнє насильство.

За процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Дубенщини, - повідомляє Рівненська обласна прокуратура

Відомо, що 48-річний чоловік вже притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, розпиття алкоголю у заборонених  місцях, перебування у громадському місці в стані алкогольного сп'яніння, та за свідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

Однак, після сплати штрафів, обвинувачений на шлях виправлення не став і продовжував вчиняти насильство над членами сім’ї, тому 15 липня цього року родина знову поскаржилась до поліції, - йдеться в повідомлені.

Втім, щоб уникнути відповідальності за вже третій епізод домашнього насильства з початку року, чоловік надав правоохоронцям хабар в розмірі 100 доларів США.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень