Віцеспікер Держдуми РФ закликав ліквідувати Україну? (ВІДЕО)

«Вы – русские! Возвращайтесь домой!» (с)

Заступник спікера Держдуми РФ Петро Толстой закликав Україну «припинити клеїти дурня з незалежністю» і повернутися до складу Росії.

Таку заяву російський політик зробив в ефірі програми «60 хвилин» пише «Главком» даючи посилання на сам момент цієї програми, де було озвучено кілька тез, зокрема й та, що Україна, мовляв, робить нині ті ж самі помилки, що їх робила й Росія у 90-х.

Дослівно: «Україна – це Росія без Путіна»

Крім цього, Петро Толстой в ефірі у пропагандистки Ольги Скабєєвої заявив, що Україна нікому на Заході не цікава й у важкий для себе час не зможе ні на кого розраховувати з-поміж нинішніх союзників.

«Україна ж як мавпа з гранатою – то туди, то сюди. Збільшує зовнішньополітичну суб'єктність. Вам треба повернутися додому – в Росію.

 

Годі клеїти дурня – вдавати з себе незалежних. Зупиніться вже!», – продовжив заступник спікера Держдуми і додав, що українці зараз можуть тільки «просити подачки і годувати салом іноземних солдатів».

Російський топполітик також звинуватив США у «втечі з Грузії» у 2008 році, натякаючи, що американці нібито в будь-який момент зрадять Україну.

«На німчуру не треба сподіватися, не треба сподіватися на співчутливих до вас поляків, не треба сподіватися на всіх систематично й історично зрадників – прибалтів.

 

Вам не треба на них сподіватися. Ви росіяни, повертайтеся додому», – підсумував Петро Толстой в ефірі пропагандистської програми.

Нагадаємо, раніше цей політик уже зганьбився, коли у прямому ефірі назвав Україну частиною Росії та порівняв стан країни з «гангреною», яку потрібно оперувати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень