9 ознак того, що вам підходить партнер, з яким ви зустрічаєтеся

Створіть тривалі стосунки

Щоб будувати міцні довготривалі відносини зі своїм партнером, важливо визначитися, чи підходить вам ця людина. 

Наскільки вам комфортно проводити разом час, вирішувати конфлікти чи спілкуватися з друзями. Інколи це буває важко визначити, особливо якщо раніше не було досвіду тривалих відносин.

У The Independent експерти назвали дев'ять ознак того, що людина, з якою ви зустрічаєтеся, вам підходить.

  • Можете знайти компроміс

Ключ до будь-яких успішних стосунків – це компроміс. За словами психотерапевта Кейт Мойл, завжди буде боротьба між індивідуальними потребами партнерів, тому не потрібно чекати, що ви зі своєю половинкою повністю зійдетеся в усіх моментах. Але як ви вмієте йти на компроміс і вести переговори, має бути ключовим показником того, наскільки ви підходите один одному.

  • Партнер допомагає морально почуватися добре

Помахайте на прощання партнерам, які змушують вас постійно сумніватися у своїх уміннях чи зовнішності – це явний червоний прапор, що щось не так. Хороший партнер хоче, щоб ви були щасливі та не сумнівалися в собі. Він може заспокоїти, зробити комплімент, розказати, наскільки ви чудові та зміцнити віру у себе.

  • Вмієте слухати один одного 

Хороший партнер уважно вислухає все, що ви скажете, незалежно від того, наскільки нудним це може здатися. Здатність чути один одного і дати іншому можливість відчути себе почутим, навіть якщо зміст обговорення не дуже цікавий, показує цій людині, що вони гідні вашого часу й уваги.

  • У вас схожі цінності

Вам не обов'язково мати ті ж інтереси, що й у потенційного партнера. Але якщо ви хочете довгострокових відносин з кимось, то варто переконатися, що у вас подібні життєві цілі та основні цінності. Партнери мають бути «на одній хвилі», тому потрібно обговорити один з одним пріоритетні моменти.

  • У вас здорові дискусії, коли ви не згодні один з одним

Суперечки – не обов'язково погано у відносинах. Але в залежності від того, як пара з ними справляєтеся, вони можуть бути невіддільною частиною довговічності відносин. Партнери повинні навчитися зважати на точки зору один одного, навіть якщо вони не збігаються.

  • Ви не боїтеся говорити про свої думки

З правильною людиною ви повинні почуватися вільно і проявляти всі сторони своєї особистості. У парі люди мають не боятися осуду та ділитися один з одним своїми думками. Добре, коли партнер може вислухати та допомогти, коли виникне проблема.

  • Ви уважні один до одного

Немає нічого гіршого, ніж розмовляти з кимось і помічати, що він переглядає Instagram. Якщо ви розмовляєте, то партнер повинен бути повністю присутнім. Це важлива частина  спілкування, яка демонструє вашу цінність для цієї людини.

  • Ваш партнер подобається друзям і сім'ї 

Якщо ваші близькі легко ладнають з людиною, з якою ви зустрічаєтеся – це зазвичай хороший знак. Хоча для них нормально спочатку захищати та підозріло ставитися до людей, з якими ви починаєте зустрічатися.

  • Ви робите приємні дрібниці

Жест не обов'язково повинен бути грандіозним, щоб бути романтичним. Насправді іноді найбільше важать маленькі та тонкі жести. Це може бути чашка чаю в ліжку вранці, приготування вечері, коли він знає, що у вас був довгий день, або ніжне повідомлення.

  • Будьте кохані і кохайте!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень