9 ознак, що кіт любить свого господаря

Дехто може цього не помічати

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Якщо ви шукаєте ознаки того, що ваш кіт справді любить, приймає вас і хоче бути поруч, то ці 9 ознак котячої поведінки незабаром дадуть вам це зрозуміти.

Ознаки любові кота до свого господаря

1. Буцаються головою

Коли вони б'ються головою об вас, вони кажуть, що ви їхній.

2. Котячий нявкіт

Насправді кішки не нявкають один з одним, лише їхні люди-господарі – вони використовують нявкіт для спілкування з нами. Як і люди, вони не будуть говорити, якщо ви їм не подобаєтеся.

3. Котячий хвіст

Якщо хвіст високо піднятий, це означає, що ви їм подобаєтеся.

4. Кіт спить з вами

Коти не люблять відчувати себе вразливими, тому, якщо вони сплять поруч з вами, на колінах або просто поруч, вони люблять вас і почуваються з вами комфортно.

5. Кусаються

Кошенята та коти часто виявляють прихильність під час гри, яка включає легке кусання. Для власників ці гострі зуби можуть завдати шкоди, але намагайтеся не реагувати на це погано.

6. Доглядають за вами

Якщо ваш милий кіт любить вас доглядати, це хороший знак, що він вас любить. Вони сприймають вас як частину своєї родини.

7. Котячі сідниці

Подібно до собак, коти ідентифікують один одного за запахом, тому нюхання сідниць схоже на привітання або рукостискання. Хвіст до обличчя – знак того, що вони вважають вас одним із своїх найулюбленіших.

8. Зоровий контакт

Коти часто вважають зоровий контакт загрозливим, тому, якщо вони тримають зоровий контакт з вами, вони почуваються в безпеці. Якщо вони повільно моргають вам – це ознака любові.

9. Коли ваш кіт приносить вам подарунки

Людям не дуже подобається, що коти приносять їм щурів. Однак це такий котячий спосіб навчити нас полювати. Вони в основному припускають, що ви член сім'ї, якого потрібно навчити ловити  здобич.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень