8-ма частина «Гаррі Поттера» - вже у Рівному

Книгу «Гаррі Поттер та прокляте дитя» рівняни зможуть купити вже сьогодні о 20:00 в книгарні «Є»

Вийшла книга у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Саме це видавництво презентувало і всі попередні сім книг українською мовою.

«Гаррі Поттер та прокляте дитя» - це не звичний прозовий роман, а п'єса написана драматургом Джеком Торном за оригінальним сюжетом Ролінґ . Сама авторка назвала це продовженням серії романів.

У новій книзі головним героєм стає молодший син Гаррі - Альбус Северус Поттер, який заводить дружбу з сином Драко Мелфоя Скорпіусом. Розпочинається вона з подій, описаних в епізоді сьомої книги. 

30 вересня – офіційний старт продажів книги українською мовою. В Рівному сьогодні книга з’явиться лише в одній книгарні «Є».

В самій же книгарні очікують на аншлаг, розповідає представник книгарні «Є» Марк Оплачко:

Як і по всій Україні, в нас «Гаррі Поттер» почне продаватися з восьмої години, не раніше. Я думаю, що буде черга, тому що багато людей бачили інформацію у Фейсбуці, багато запитували, багато дзвонили в книгарню

Щодо ціни, то сьогодні книгу можна буде придбати за 119 гривень, а від 1 жовтня ціна зросте до 139 гривень за примірник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень